Llibres

Pau Juvillà presenta a Solsona «Assassinat al Consell Polític»

Alternativa per Solsona-CUP organitza la presentació de la nova novel·la de Pau Juvillà, diputat cupaire per Lleida al Parlament, ambientada en part a la capital del Solsonès

per Redacció, Solsona | 12 d'abril de 2021 a les 19:17 |
Pau Juvillà | Àlvar Llobet
De la mà del grup municipal Alternativa per Solsona-CUP, Pau Juvillà presenta a Solsona Assassinat al Consell Polític (Pagès Editors, 2021), una novel·la de llums i ombres que situa l'acció a cavall entre Solsona, Lleida i Barcelona i narra el funcionament intern de la Candidatura d'Unitat Popular, de la qual Juvillà ha estat regidor i candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya. L'acte tindrà lloc a la plaça Sant Pere a les 12.30 h. En cas de pluja, però, es traslladarà a la Biblioteca Carles Morató. 

Després d'haver debutat en el gènere negre amb Primàries de sang (Pagès Editors, 2019) tot compartint l'autoria amb el periodista David Marín, el diputat lleidatà s'aferma a continuar explorant en aquesta nova obra —la primera en solitari— la dimensió més opaca i corrupta dels partits polítics catalans.


Tècnic en medi ambient, Juvillà és una persona estretament vinculada amb els moviments socials i solidaris. És coautor dels llibres EPOCA, l'exèrcit a l'ombra (Edicions el Jonc, 2010) amb Ferran Dalmau, i El PSUC a les Terres de Lleida (1936-1986) (Pagès Editors, 2014), amb la també lleidatana Antonieta Jarne.

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'Assassinat al Consell Polític', de Pau Juvillà

17/04/2021
de 12:30 a 13:30

Plaça Sant Pere

 

 

Participació