Orfeó Nova Solsona

Emotives Caramelles a la residència de Solsona

L'orfeó Nova Solsona, després d'un any de confinament i pandèmia, ha actuat per primera vegada en directe a la Residència de Solsona

per Ramon Estany, Solsona | 5 d'abril de 2021 a les 10:44 |
L'Orfeó Nova Solsona, actuant davant la residència | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després d'haver patit uns mesos complicats i durs a la Residència Hospital Pere Màrtir Colomès de Solsona, aquest Diumenge de Pasqua, la primavera i el sol han arribat amb força i l'Orfeó Nova Solsona ha dut el caliu de les tradicionals caramelles als residents i personal sanitari.

Ha estat una actuació desitjada amb il·lusió també pels cantaires de l'Orfeó, que aquest any han trobat a faltar els concerts a la residència que habitualment feien en dates assenyalades com el Nadal.

 

Foto: Ramon Estany


L'actuació ha estat estàtica, a la placeta del jardí de la residència i en exclusiva per als residents.  

 

Enguany els cantaires, dirigits per Joan Boix, han interpretat tres caramelles que tenen una significació especial.

Van ser composades pel mestre Roure, de qui aquest any se celebra el centenari del naixement; pel mestre Font i Perera, director de l'Orfeó i que, fa 50 anys, va morir en un concert de l'entitat; i per Mn Llucià.i Bonet.
 

Foto: Ramon Estany


Convidats per l'Orfeó, l'Esplai Riallera també ha ofert un petit tastet de Caramelles, a través de dos infants, l'Èric i la Montse, que han recitat dus poesies.
 

Foto: Ramon Estany


En acabar l'acte, els cantaires de l'Orfeó han obsequiat a la Residència amb un petit ram de flors, tot esperant, que al llarg de l'any, es vagi tornant a la normalitat i retornin els concerts i les vetllades musicals amb la gent gran.
 
 

Foto: Ramon Estany


 
 

 

 

Participació