Club d'Esquí Solsona

​El Club d'Esquí Solsona a punt de tancar temporada

per Redacció , Solsona, 2 d'abril de 2021 a les 18:50 |
Els canvis de temps d’aquests últims dies ens han fet dubtar fins l’últim moment de si s’acabava o no la temporada però després d’un any tan incert en el que fins i tot al desembre ningú tenia clar si s’esquiaria podem dir que la temporada s’ha pogut desenvolupar gairebé amb normalitat. Els corredors de l’equip de competició del Club d’Esquí Solsona seguint reglamentacions i normatives de seguretat derivades de la pandèmia han pogut entrenar a Port del Comte amb molt bones condicions de neu
gràcies a la col·laboració i professionalitat de l’estació.

Pel que fa a les competicions, hem de destacar l’excel·lent resultat de la corredora aleví del Club d’Esquí Solsona, Ari Mont Galle, que ha pujat al podi en 3a posició al Gegant del XXIIIè Trofeu PISTA PISTA celebrat aquest dilluns 29 de març a l’estació de La Molina. Destacar també la participació d’en Marc Farràs Valls el passat 27 i 28 de març al XXV TOP CAEI FIS en categoria juvenil puntuable pel Campionat d’Espanya celebrat a Espot.

També un any més, el Club d’Esquí Solsona, ha organitzat cursets pels seus socis sempre que les restriccions de mobilitat ho han permès. Més d’una vintena d’infants durant les setmanes de Nadal i Cap d’Any i gairebé quaranta tots els caps de setmana de febrer i març, han estat aprenent, divertint-se, millorant el seu nivell d’esquí i formant-se per poder passar més endavant a formar part de l’equip de competició del Club.

Arribem gairebé al final d’una temporada atípica només pendents dels resultats del nostre especialista en Free Style, l’Andreu Moreno Coll, que encara participarà en una prova del Campionat d’Espanya a Sierra Nevada i en una prova internacional a Suïssa a meitats d’Abril, de les quals us n’informarem properament.

 

Participació