Mercè Llordella i Ester Fornell a la Selecció Espanyola

per Redacció, 19 d'abril de 2012 a les 08:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Mercè Llordella Foto: Solsona Patí Club

Els dies 30 i 31 de març es va celebrar una concentració de la Selecció Espanyola de patinatge artístic al Car de Sant Cugat amb els millors patinadors espanyols i els entrenadors més privilegiats. La patinadora del Solsona Patí Club i la seva entrenadora, varen ser convidades a formar part de la selecció en aquests entrenaments preparatius per assolir el màxim rendiment durant la temporada 2012. 
L’anterior temporada també hi varen ser convidades però ara ha estat una alegria saber que ambdues han tornat a ser escollides per tornar-hi a formar part i després de la valoració tècnica de la Mercè ja hem estat altra vegada convidades als propers entrenaments del mes de maig. Aquest fet demostra la gran evolució d’aquesta patinadora solsonina deixant entreveure que si segueix en el  mateix camí i direcció sense desviar-se ni afluixar el rendiment, la Mercè podrà aconseguir el seu objectiu en la primera temporada a la categoria Infantil. 
Aquests entrenaments varen ser dirigits per la prestigiosa entrenadora italiana i gran amiga de la nostra entrenadora, estem parlant de Monica Delli. La nostra entrenadora, amb el permís de la Real Federación Española de Patinaje, va convidar a Montse Auguets (monitora) a participar en aquesta experiència tan enriquidora i profitosa.

 

Participació