Orfeó Nova Solsona

​Caramelles en temps de Covid

per Redacció, Solsona | 24 de març de 2021 a les 08:36 |
(Arxiu) L'Orfeó Nova Solsona durant les Caramelles
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'any passat no vam poder sortir al carrer per cantar caramelles i aquest any encara no tenim la certesa que sigui possible. Amb tot, l'Orfeó té ganes d'oferir els seus cants per acompanyar la mona. 
 

Assajos de Caramelles al Teatre Comarcal de Solsona


Si no hi ha novetat, el dia de Pasqua l'Orfeó serà al carrer, tot i que de manera estàtica i puntual. A les 12h del matí a la plaça del Camp es cantaran tres  caramelles, perquè tothom pugui tastar, ni que sigui un pessic, de primavera.

Les obres escollides tenen una significació especial ja que corresponen al mestre Roure, de qui aquest any se celebra el centenari del naixement; del mestre Font i Perera, director de l'Orfeó i que, fa 50 anys, va morir en un concert de l'entitat; i de Mn Llucià.i Bonet.


L'Orfeó també farà una petita actuació al jardí de la Residència.

Convidem a tothom a acompanyar-nos en aquest acte festiu i, també, preguem que tothom sigui prudent: mantinguem les distàncies, portem mascareta i esperem que l'any que ve tot sigui millor!


Malgrat la pandèmia, volem ser...
el temps que tot reviu, que tot esclata i tot somriu.

 

Participació