Òmnium Solsonès

Tertúlia literària amb l'escriptora Jenn Díaz

Dissabte 20 de març a les 18:30 hores al Teatre Comarcal de Solsona

per Redacció , Solsona, 15 de març de 2021 a les 09:11 |

Jenn Díaz Foto: Adrià Costa


L'escriptora i diputada al Parlament de Catalunya per ERC Jenn Díaz visita Solsona amb el propòsit de situar les dones i les cures al centre des d'una perspectiva literària. L'acte partirà de dues obres recents de Díaz, Mare i filla (Amsterdam, 2015), primera obra escrita originalment en català, i Dona i poder. Com i per què femenitzar la política (Ara Llibres, 2020), que escruta les misèries morals del patriarcat en els llocs de poder. 


Amb un univers personalíssim, la prosa de Díaz encoratja la societat a preguntar-se quin lloc tenim les dones al món i de quina manera se'ns condiciona la nostra capacitat d'acció. Per trobar resposta, l'autora deixa de banda els silencis i opta per reivindicar el poder efectiu de la dona dins les cambres pròpies i les institucions. Així doncs, no és estrany que les dues publicacions a partir de les quals es desplegarà la tertúlia a Solsona siguin punyents, directes i necessàries per passar a l'acció d'immediat. 

L'esdeveniment és organitzat per Òmnium Solsonès, té el suport de la Biblioteca Carles Morató de Solsona i l'Ajuntament de Solsona i s'emmarca en el programa d'activitats culturals i divulgatives "8 de març. Ens sobren els motius", ideat per entitats i institucions del Solsonès.

 

 

Participació