Consell Comarcal Solsonès

Obert el termini per participar al IXè Concurs de relats breus per a gent gran

El convoquen el Consell Comarcal del Solsonès i l’Arxiu Comarcal del Solsonès i esta obert a persones de 60 o més anys

per Redacció, Solsonès | 10 de març de 2021 a les 15:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès i l’Arxiu Comarcal del Solsonès convoquen la novena edició del concurs de relats breus per a gent gran.

Amb aquest certamen es pretén afavorir la participació activa d’aquest col·lectiu, ja sigui implicant-los en el concurs i també instrumentalitzant un canal que serveixi per donar a conèixer i recollir les vivències  d’aquesta generació. 


Modalitat de prosa i poesia.
Podran participar en el concurs les persones de 60 o més anys en les dues modalitats i el tema  és lliure, malgrat que l’organització convida a escriure sobre la situació actual i proposa el tema “vides confinades”. Els treballs es presentaran mecanografiats a 1,5 d’interlineat, mida DIN A-4  i escrits per una sola cara amb una extensió màxima de 5 fulls en la prosa i 75 versos en la  poesia. L’obra haurà de ser en català, original, inèdita i que no hagi estat premiada en altres  concursos, i s’haurà de presentar per correu electrònica al Consell Comarcal del Solsonès, a l’adreça serveis.socials@elsolsones.cat.


En el cos del missatge cal incloure el títol de l’obra, el  nom complet de l’autor o autora i les seves dades de contacte. En document adjunt s’envia el  relat en format ‘PDF’ amb el títol i pseudònim. En l’assumpte del correu electrònic, s’aconsella  fer constar el títol del concurs “IX Concurs de relats breus per a gent gran” tot i que no és un  requisit imprescindible. El termini d’admissió d’originals finalitzarà el proper 23 d’abril de 2021 
a les 14 h.


El jurat estarà format per un representant d’Òmnium Cultural del Solsonès, un representant  del Consell de la Gent Gran del Solsonès, un representant del Consell de la Gent Gran de  Solsona, un representant dels Serveis Socials Bàsics, un representant de l’Arxiu Comarcal del  Solsonès i estarà presidit pel conseller d’acció social, igualtat i joventut del Consell Comarcal  del Solsonès. El veredicte del jurat serà inapel·lable. El dia 21 de maig es faran públiques les  persones guanyadores. 
Els guardonats rebran, com a premi, 125 euros.

Per més informació us podeu dirigir al Consell Comarcal del Solsonès, carrer Dominics, 12 de  Solsona, al telèfon 973482003, o per correu electrònic a serveis.socials@elsolsones.cat.

 

Participació