Salut

L’Ajuntament solsoní obre les inscripcions per a un nou curs de taitxí adaptat a les restriccions

El dia 16 es reprèn la principal activitat setmanal del programa “Salut, consciència i moviment” en format virtual

per Redacció , Solsona, 4 de març de 2021 a les 11:57 |
La pandèmia no atura el programa d’activitats “Salut, consciència i moviment”, organitzat per les regidories de Salut i Igualtat de Solsona i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Solsonès. El dia 16 de març comença un nou curs de taitxí, un clàssic des de fa molts anys en l’agenda solsonina. Se’n programen 22 sessions els dimarts fins al 14 de desembre –amb el parèntesi dels dies festius i les vacances d’estiu–, aquesta vegada en format virtual, a través de la plataforma Zoom.

S’organitzarà un grup de matí, de deu a dos quarts de dotze, i un de tarda, de sis a dos quarts de vuit. La idea és fer el curs a casa fins que les condicions permetin reprendre’l de forma presencial. De totes maneres, les persones que ho prefereixin també podran continuar seguint les classes a distància en directe. Les inscripcions al nou curs s’obren a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament ( ajuntament@ajsolsona.cat ) i el preu és de 45 euros. el programa es pot descarregar aquí . Per a més informació, es pot contactar per correu electrònic amb el SIAD ( siad@elsolsones.cat ).


El taitxí és una disciplina de meditació d’origen xinès basada en una sèrie de moviments lents encadenats. Entre els seus beneficis hi ha la millora de la força muscular i dels sistemes cardiovascular i respiratori, a més de l’alleujament de l’insomni i les migranyes. Fa uns quants anys que a Solsona el consistori n’organitza cursos aptes per a tota la població.

 

Participació