1 de 10
8 de març

​Un treball de tots els centres educatius del Solsonès, per tal de commemorar i fer una acció conjunta pel 8 de març

Les dones hi som – i sempre hi hem estat

per Redacció, Solsonès | 2 de març de 2021 a les 09:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
GRUP DE TREBALL EL SOLSONÈS COEDUCA

Aquest curs 2020-2021 a la comarca del Solsonès, s'ha creat un grup de treball de coeducació format per docents de tots els nivells educatius. Centrem la nostra tasca en la reflexió, el debat, la recerca i formació relacionades amb la posada en pràctica d'iniciatives de coeducació.


El paper dels agents educatius és cabdal per la construcció d'una societat lliure d'opressions, una educació que es basi en l'equitat i la igualtat de drets per a totes.

D'aquí neix la campanya: Les dones hi som – i sempre hi hem estat- . Un treball on han col·laborat l'Escola Arrels I i II, Institut Francesc Ribalta, CEE Jeroni de Moragas, E. Setelsis, IE Vall de Lord, E. Vinyet i la ZER el Solsonès, per tal de commemorar i fer una acció conjunta pel 8 de març, dia de les dones.


L'objectiu és que l'alumnat del Solsonès contribueixi a dignificar el paper de les dones al llarg de la història reconeixent la seva tasca en àmbits diversos.

A partir del 8 de març i durant tot el mes, podreu veure en els diferents aparadors de Solsona i Sant LLorenç de Morunys,  i als centres educatius del Solsonès diferents pòsters visibilitzant dones importants en la nostra societat i accedint al codi QR de cada póster es podrà veure l'autoria del treball,  i com cada grup ha treballat cada dona.

 

Participació