ADLSOLCAR

L'Agència de Desenvolupament Local organitza un seminari en línia sobre com gestionar la situació actual dels negocis

El seminari serà dimarts 2 i dijous 4 de març de 15h a 16:30h

per Redacció, Solsona | 23 de febrer de 2021 a les 12:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Després de la primera experiència al llarg del 2020 en l’organització de 13 seminaris en línia adreçats al teixit empresarial del territori de Solsona, Cardona i resta de municipis del Solsonès, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza el primer seminari en línia d’enguany, adreçat a totes les persones en actiu i persones emprenedores de tots els sectors econòmics del territori Solsonès-Cardona.

El seminari es titula “Com afrontar la situació actual del meu negoci?”, amb una durada de tres hores, i serà conduït per l’economista Jordi Bacaria el dimarts i el dijous 2 i 4 de març de 2021 de tres a dos quarts de cinc de la tarda, amb l’objectiu que les persones participants sàpiguen fer un diagnòstic de quin estat es troba l’empresa, sàpiguen  detectar punts de millora, oportunitats i, també, debilitats i amenaces i que coneguin diferents indicadors per a ser conscients dels punts crítics de gestió en el context actual. Per aconseguir-ho s’hi treballaran conceptes com ara els principals indicadors de gestió d’un negoci, els mètodes i fórmules per a la gestió i com definir el pla de futur del negoci.


La participació al seminari és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç: http://bit.ly/seminaris2021. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom el mateix dia de la sessió perquè puguin accedir-hi.

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona té previst realitzar més seminaris en línia al llarg d’aquest any els quals es presentaran en la 3a Jornada del Punt Empresa que es celebrarà aquest dijous 25 de febrer de 2020 a partir de les tres de la tarda.


 

 

Participació