ERC Solsonès

Salvi Nofrarias i Bellvehí

per ERC Solsonès , Solsona, 21 de febrer de 2021 a les 19:29 |

Les companyes i els companys d'ERC Solsonès expressem aquestes paraules de condol per la pèrdua del nostre amic i company, Salvi Nofrarias i Bellvehí.


El Salvi, a part de ser una molt gran i bona persona, un company lleial i honest i un treballador incansable, va ser un exemple de fortalesa, serenitat, rigor i ordre en tot el que feia, i un puntal en tot i tothora. El vam tenir al costat durant molt de temps, el qual va destacar per ser membre de l'executiva comarcal del partit com a secretari de finances, i també, i a nivell institucional com a regidor de l'Ajuntament de Solsona, primer a l'oposició i després a govern, on va exercir de responsable de les àrees d'Hisenda, Administració i Esports i més endavant, d'Urbanisme i Serveis. I en totes i cadascuna d'aquestes tasques, el Salvi va deixar-hi una petja.

Volem estar al costat de la seva família en aquests moments tant tristos, i de manera especial a la Rosalía, el Salvi i el Miquel. Per vosaltres, tot l'escalf possible.

Des d'ERC no oblidarem el teu compromís polític, Salvi, per fer una ciutat i un país millor. Gràcies de cor i per tot, Salvi!

 

Participació