Vall de Lord

​Territori i Sostenibilitat ultima la millora de l'accés a l'estació d'esquí de Port del Comte, per un valor d'1,5 MEUR

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, es reuneix amb els alcaldes de la Vall del Lord per analitzar el projecte, que permetrà millorar les condicions de comoditat i seguretat del vial

per Ramon Estany , La Coma i la Pedra, 18 de febrer de 2021 a les 13:56 |

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha exposat als alcaldes de Sant Llorenç de Morunys, Francesc Riu, Guixers, Jordi Selga, i l’alcalde de la Coma i la Pedra i president delegat del Consell Comarcal del Solsonès, Ramon Costa, el projecte que impulsarà el Departament de Territori i Sostenibilitat per a millorar els accessos de l’estació d’esquí del Port del Comte, en el marc de la política de suport a les estacions d’esquí i de muntanya del Govern. Territori i Sostenibilitat està ultimant la redacció del projecte i l’aprovarà aquest mes, amb l’objectiu de tramitar la licitació de les obres corresponents a continuació.

La via d’accés a l’estació del Port del Comte discorre des de l’LV-4241 a la zona del Coll de Jou fins a la urbanització i l’estació d’esquí. Aquest vial també constitueix un accés a les poblacions de Sant Llorenç de Morunys, Guixers i la Coma i la Pedra.


 El projecte de millora impulsat consistirà en la millora del ferm, la suavització de revolts, l’adequació dels elements de drenatge, així com de la senyalització, de les barreres de seguretat i de les proteccions per despreniments i allaus. Es preveu per aquesta actuació un pressupost d’1,5 MEUR.

 L’obra permetrà millorar les condicions de comoditat i seguretat en la conducció, tant de les persones residents com de les usuàries de l’estació d’esquí, de manera que contribuirà a donar suport a les comunicacions i la dinamització a la comarca.

 

 

Participació