Museu de Solsona

​Els Divendres de Pensament al Museu de Solsona, aquest any, canvien de data

per Redacció , Solsona, 16 de febrer de 2021 a les 17:10 |
En un any sense incidències amb aquesta nota estaríem anunciant el sisè cicle de Divendres de Pensament però malauradament no és així. La situació sanitària actual fa que els aforaments i els actes es trobin molt limitats i, valorant totes les opcions amb els coordinadors, hem decidit posposar el cicle fins a l’estiu. 
 

A l’igual que el passat 2020, els Divendres de Pensament tindran lloc durant quatre divendres del mes de juliol. Aquest fet, però, és totalment circumstancial i tant aviat com es pugui retornarem al format dels divendres de quaresma on, entrant en sintonia amb l’any litúrgic, es convoca als assistents a reflexionar sobre el món i les idees que fem servir per entendre’l.
 

Enguany ens proposem dedicar la sisena edició d’aquest cicle a un dels conceptes fonamentals de la civilització, que és alhora un dels més difícils d’aferrar: la veritat. I ens hi acostarem des dels conceptes que hi solem oposar: la ficció, la mentida, la falsedat i la il·lusió. Els coordinadors del cicle, Víctor Pérez i Raül Garrigasait, ens proposaran un acostament a través de diverses disciplines: la literatura, el món audiovisual, la filosofia i l’il·lusionisme.

Estigueu atents, ben aviat us en donarem més detalls i esperem retrobar-nos, gaudint tot

reflexionant, els Divendres de Pensament.

 

Participació