Obituari

​Defunció de Mn. Anselm Santaulària i Santaulària

per Redacció , Bisbat de Solsona, 15 de febrer de 2021 a les 20:21 |
Aquesta matinada, del dia 15 de febrer, ha mort Mn. Anselm Santaulària i Santaulària, nat d’Ardèvol, als 93 anys d’edat. Mn. Anselm residia des de fa anys a la residència Mare Güell de Cervera.

Mn. Anselm Santaulària va néixer el dia 14 de març de 1927 a Ardèvol. Va cursar els estudis eclesiàstics al Seminari de Solsona i va ser ordenat prevere el dia 31 de maig de 1952.


Va servir pastoralment les parròquies de Tarroja, la Prenyanosa, Lloberola, Sallent, Sant Pere dels Arquells, Rubinat, Vergós de Cervera, Freixenet, Montpalau, Vergós Guerrejat, Sant Guim Vell, la Tallada i Sant Domí.

Va viure durant anys a la rectoria de Santa Maria de Freixenet i a la rectoria de Cervera abans no va passar a residir a la residència Mare Güell.


L’enterrament de Mn. Anselm Santaulària tindrà lloc demà dia 16 de febrer a les 11h del matí a l’església parroquial de Sant Guim de Freixenet.

Preguem per Mn. Anselm que el Pare del cel li obri la porta de casa seva i l’aculli als seus braços.


Des de la diòcesi agraïm molt el seu ministeri sacerdotal i tota la seva tasca pastoral. Descansi en pau i al cel ens puguem retrobar!

Informa: Redacció

 

Participació