Òmnium Solsonès

Solsona acull per primer cop la Projecció dels Premis VOC, Mostra d'Audiovisual en Català

Dissabte 27 de febrer de 4 a 7 de la tarda al Teatre Comarcal de Solsona

per Redacció , Solsona, 17 de febrer de 2021 a les 11:56 |
Solsona és una de les poblacions en què Òmnium Cultural projecta els Premis VOC, una mostra de deu curtmetratges de ficció i documental.

Arriben per primera vegada a Solsona els Premis VOC (versió original en català) amb la
projecció de deu curtmetratges, sis en la categoria de ficció i quatre de documental. S'hi pot veure Panteres, d’Èrika Sánchez; París, la meca del parkour, de Biel Macià; Emilia, de Cristina Guillen; Tristos tòpics, de Joanic Geniüt, i Els que callen, d’Albert Folk.

LEls Premis VOC (Versió Original en Català) arriben per primera vegada a Solsona, amb la projecció dels deu curtmetratges, quatre en la categoria de documental i sis en la categoria de ficció.

Les projeccions es faran, al Teatre Comarcal de Solsona, Vall Fred, 20, el dissabte 27 de febrer, a les 16 h la primera sessió i a les 18.30 h la segona. En ambdós casos és necessari reservar l'entrada al Teatre Comarcal, que és gratuïta

Reserva aquí la teva entrada per a la primera sessió a les 16 h.

Reserva aquí la teva entrada per a la segona sessió a les 18.30 h.

Per a la 5a edició dels Premis VOC, un projecte impulsat per Òmnium amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic, el comitè de selecció, format per Carol López, directora, dramaturga i actriu; Carolina Rosich, periodista cultural; i Alba Cros, directora de cinema- ha seleccionat sis curtmetratges de ficció i quatre curtmetratges documentals que passen a formar part de la Mostra VOC 2021 i competeixen pels diferents premis del certamen: premi del jurat al millor curtmetratge documental, amb 4.000 €; premi del públic al millor curtmetratge documental, amb 1.000 €; premi del jurat al millor curtmetratge de ficció, amb 4.000 €, i premi del públic al millor curtmetratge de ficció, amb 1.000 €.

La mostra es fa de manera presencial i simultàniament en diverses poblacions catalanes i, com a novetat, també en format online a través de la plataforma Filmin.
La primera sessió serà a les 16 h i la segona, a les 18.30 h. En ambdós casos és necessari reservar l'entrada al Teatre Comarcal, que és gratuïtaProjecció Premis VOC, mostra d'audiovisual en català
27/02/2021
de 16:00 a 19:00
Teatre Comarcal (Vall Fred, 20)

 

 

Participació