ÚLTIMA HORA- Carnaval de Solsona

S'ha vacunat el gerent de la Nova Samarruga de Baix!

per Cobla-Orquestra Nova Samarruga de Baix, Internacional, 8 de febrer de 2021 a les 19:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una imatge d’en Pepito Octava, artista polipolèmic.Un escàndol majúscul ha causat un rebombori sense precedents dins una de les formacions musicals més prestigioses de la nostra comarca. Segons ha transcendit d'una conversa mantinguda tot fent el cigaló a la barra del Cafè Dinàmic, el gerent i mànager-director de la Cobla-Orquestra Nova Samarruga de Baix Internacional, el músic solsoní Pepito Octava, hauria rebut la primera dosi del vaccí contra el coronavirus saltant-se els plans de vacunació oficials.


Se l'acusa de formar part d'una xarxa il·legal de vacunació que ha proporcionat el fàrmac a diversos alts militars retirats, alguns bisbes que passaven per allà i al gerent del Consell Comarcal. La polèmica està servida i ha causat la indignació a totes les llars de la contrada, des de Canalda d'Odèn fins a Vallmanya de Pinós i part de l'estranger. Els músics de la formació han convocat un Ple Extraordinari per demanar les pertinents explicacions i depurar el mànager-director de les seves responsabilitats.

De fet, Octava ja va causar una controvèrsia quan just ara fa a un any va viatjar a la Xina per uns assumptus i va tenir l'ocasió de degustar voliac. Arran d'aquesta experiència, se l'acusa de fuga de divises a l'estranger i d'introduir l'infame virus a casa nostra i infectar la família de Gegants Bojos que enguany no podran sortir per la festa de Carnestoltes, com és acostumat.

Segons ha informat el fiscornaire de la formació quan sortia de l'excusat és probable que tot acabi sent un foc d'encenalls: "Creiem que en Pepito no acabarà dimitint perquè ja se
sap que en aquest poble ningú mai assumeix responsabilitats";. Tanmateix ha aprofitat

l'avinentesa per explicar que juntament amb la colla de Les Contracontradanses, l'acte
central del Carnaval 2021 estan buscant la fórmula per fer arribar aquesta immemorial
expressió a totes les cases, atès que enguany no podran executar aquesta dansa tan
nostrada per places, carrers i bars a causa de l'atípica situació que vivim.

 

Participació