Bisbat de Solsona

​Presentació del llibre «In Memoriam + Jaume Traserra»

La presentació serà online, amb motiu de la situació actual, i serà retransmesa en directe pel canal Youtube del Bisbat de Solsona

per Redacció , Solsona, 4 de febrer de 2021 a les 14:15 |


El diumenge dia 7 de febrer, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre “In Memoriam +Jaume Traserra” a càrrec del bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell i Gomà.


Aquest llibre, que s’ha publicat amb motiu del segon aniversari de la seva defunció, no és una biografia ni unes memòries, és un conjunt d’articles de diferents autors que van conèixer el bisbe Jaume en diferents moments de la seva vida. Cadascun d’ells explica vivències, records o fa esment del treball del bisbe. Un d’aquests autors i editor del llibre és el bisbe actual, Xavier Novell.

El llibre està dividit en sis parts: la primera part són uns textos inèdits del mateix bisbe Jaume, els seus records de joventut; la segona part parla del seu ministeri a Barcelona a càrrec de cinc autors diferents; la tercera és el seu pontificat a Solsona a càrrec de deu autors; la quarta és el seu testament espiritual que va escriure cinc anys abans de morir; la cinquena contempla alguns escrits publicats després de la seva mort; i acaba el llibre amb la seva biografia.


En definitiva, aquest llibre és un homenatge que un grup de persones, fills del seu gran mestratge espiritual, intel·lectual i pastoral, han volgut oferir-li: un retrat d’aquest gran eclesiàstic català.

Els interessats en adquirir el llibre el trobaran properament en algunes llibreries i parròquies de la nostra diòcesi, al preu de 15€.

 

Participació