Obituari

​Defunció de Mn. Ricard del Valle i Garcia

per Redacció , 3 de febrer de 2021 a les 07:51 |
Església parroquial de Balsareny
Aqust dimarts 2 de febrer ha mort Mn. Ricard del Valle i Garcia, nat de Balsareny, als 87 anys d’edat. Mn. Ricard, tot i ser prevere del bisbat de Solsona, feia anys que residia al bisbat d’Oriola-Alacant. Ara, però, des de fa poc havia tornat, concretament a Puig-reig on ha mort a la residència d’avis de Sant Josep, no per causa del covid-19.

L’enterrament de Mn. Ricard del Valle tindrà lloc avui dimecres 3 de febrer a les 11h del matí a l’església parroquial de Puig-reig.


Breu ressenya

Mn. Ricard del Valle va néixer el dia 1 de juliol de 1933 a Balsareny. L’any 1947 va començar els estudis eclesiàstics al Seminari de Solsona. Va ser ordenat prevere el dia 19 de juliol de 1959.


Va servir pastoralment les parròquies d’Anglesola i Serrateix. Va estar durant molts anys residint al bisbat d’Oriola-Alacant i ara feia poc havia tornat al nostre bisbat, concretament a la residència Sant Josep de Puig-reig.

Cal destacar que fou durant uns anys secretari particular del bisbe Josep Bascuñana. I també era canonge de l’Excm. Capítol Catedral.


Des de la diòcesi agraeixen a Mn. Ricard tot el seu servei i ministeri presbiteral i preguen per ell i que el Pare del cel l’aculli al seu regne. Descansi en pau.

 

Participació