Mans Unides

L'ampliació d'una escola de primària a Parakou (Benin) és el projecte de Mans Unides de Solsona per al 2021

per Redacció , Solsona, 1 de febrer de 2021 a les 17:41 |
Mans Unides Solsona va celebrar telemàticament l'assemblea anual
El passat dissabte 30 de gener es va celebrar telemàticament l'assemblea anual de Mans Unides de la delegació del bisbat de Solsona amb totes les comarcals de la diòcesi.

Després de donar la benvinguda a tothom, el Bisbe de Solsona, Xavier Novell, va aportar la seva col.laboració amb una pregària i reflexió.


Tot seguit s'inicià un matí de feina on es va posar en comú els resultats de l'any 2020 i es van presentar els nous projectes pels quals es treballarà aquest 2021.

Tot i les dificultats creades per la pandèmia es va aconseguir fer realitat els 2 projectes que es va comprometre a portar a terme l'any pasat.


Un projecte educatiu a Netia (Mozambic) amb una aportació de 73.717€ per a la creació d'una escola professional agropecuària perquè els joves no hagin de migrar a la ciutat i els permeti treballar la terra per guanyar-se la vida.

I un altre projecte social per tal de consolidar territoris indigenes en el Chaco bolivià. Aquest projecte amb una aportació de 45.000 € tindrà com a beneficiaris directes 900 persones i indirectes 6.000.


Aquest any Mans Unides treballarà sota lel lema Contagia solidaritat per acabar amb la fam i la delegació de Solsona s'ha proposat aconseguir un projecte educatiu amb l'ampliació d'una escola de primària a Parakou (Benin) amb un cost de 62.101 €, i amb la intenció de que quan sorgeixi un nou projecte poder-s'hi sumar, ja que amb la Covid19 l'adjudicació de projectes es fa més difícil.
 

Localització del projecte de Mans Unides per al 2021 

 

Participació