Ple municipal de Solsona

​L’expedient de contractació del servei de neteja viària i la recollida de residus porta a porta centrarà el proper ple de Solsona

Aquest dijous 28 de gener a les 9 del vespre

per Ramon Estany , Solsona, 27 de gener de 2021 a les 08:56 |
Cubells domiciliaris de recollida porta a porta | NacioSolsona

Amb un pressupost base de licitació de 4,3 milions d’euros, en aquest Ple es proposa aprovar l’expedient de contractació, mitjançant procediment obert, del servei de neteja viària i recollida de residus porta a porta.

Aquest serà el primer pas en ferm per a la implementació aquest any del nou servei, basat en l’aportació selectiva de les diferents fraccions de les deixalles en origen. L’objectiu és arribar a una recollida selectiva d’entre el 65 i el 75%, ja que actualment no s’assoleix ni al 40%, i reduir les tones de la fracció resta que van a parar a l’abocador. Aquest nou sistema suposarà un nou model de recollida i de neteja viària, ja que els cubells domiciliaris i bujols de grans productors es deixaran a la via pública.


Un altre punt destacat d’aquesta sessió serà l’adjudicació del contracte mixt d’obres i subministrament per a la construcció del nou tanatori. Concretament, es proposa adjudicar l’obra per lots a quatre licitadors diferents, Excavacions Vilà Vila, Anathomic Solucions, Alqui-Envas i Ilerfred, amb un termini d’execució de deu mesos.

 

Participació