Empresa

El conseller Ramon Tremosa farà aquest dimecres una visita institucional a l'Urgell i el Solsonès

Visitarà les instal·lacions de l’empresa Aigües del Segarra Garrigues a Tàrrega i, a Solsona, les empreses Famatec i Promakfil,

per Ramon Estany, Solsonès | 26 de gener de 2021 a les 17:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La visita començarà a les 9.30 hores a Tàrrega, on el conseller visitarà les instal·lacions d’Aigües del Segarra Garrigues, i mantindrà una reunió de treball amb el president executiu de la companyia, Miquel Galvarriato, i el director general, Manel Olmo. L’empresa és l’encarregada d’executar les obres de concentració parcel·lària i de redactar els projectes, executar, explotar i mantenir la xarxa de distribució del regadiu del canal Segarra-Garrigues. En la visita el conseller Tremosa estarà acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i del director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo.

A la tarda, a les 16.15 hores, el responsable d’Empresa i Coneixement visitarà a Solsona, l’empresa Famatec, dedicada a la fabricació d’equips i sistemes d’accés per al manteniment i la neteja d’edificis. El conseller, en la visita, estarà acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves.


Posteriorment, el conseller Tremosa visitarà, a les 17.35 hores, Promakfil, empresa dedicada a la construcció i comercialització de solucions amb perfil d’alumini.

 

Participació