Coronavirus

Ja són 10 els grups escolars confinats a tot el Solsonès

Prop de 200 persones entre alumnat i treballadors dels centres confinats

per Ramon Estany, Solsonès | 25 de gener de 2021 a les 16:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dijous passat, 21 de gener, l'institut Francesc Ribalta va haver de confinar 4 grups d'alumnes: 2n d'ESO C, 4t d'ESO D i E i 1r de Batxillerat A. Ahir diumenge, es va comunicar que també cal confinar 4t d'ESO C. Es tracta de confinaments preventius per haver estat contactes estrets d'un positiu. Així doncs, durant aquesta setmana vinent, fins que acabi el confinament, l'alumnat dels grups esmentats farà les classes de manera telemàtica, segons ha informat el centre a la seva pàgina web.
 

També ha informat que aquesta setmana tots els que treballen a l'Institut (professorat, PAS, vetlladores i personal de neteja i menjador) han pogut fer-se, de forma voluntària, un test PCR amb autopresa de mostra. Dels més de 60 realitzats, només hi ha hagut un resultat positiu. Es tracta d'una docent que no presentava simptomatologia i que ja es va confinar divendres passat. Aquest cas no ha comportat cap actuació en cap grup classe.

La situació se suma a la complexitat general a la comarca, que a hores d'ara té 10 grups escolars confinats que sumen un total de 196 persones.


La distribució (a 25 de gener de 2021) és la següent:
Escola Arrels II......1 grup (15 persones)

Setelsis..................2 grups (34 persones)
El Vinyet...........................(5 persones)
Institut Francesc Ribalta 5 grups (124 persones)
Llar d'Infants Piteuets....2 grups (18 persones)

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​
 

 

Participació