Escola Arrels

​Els aparadors de Nadal del cicle d’Activitats Comercials

Com ja va sent una tradició, un any més l’alumnat del cicle formatiu d’Activitats Comercials de l’Escola Arrels han estat realitzant el disseny i muntatge d’aparadors de Nadal de diferents comerços Solsonins

per Escola Arrels , Solsona, 22 de gener de 2021 a les 10:41 |
Durant els mesos previs a les festes de Nadal, l’alumnat es va organitzar en diferents grups i van triar l'aparador d’algun comerç de Solsona. A partir d'aquí, van treballar buscant diferents idees i materials per elaborar un projecte i presentar-lo als propietaris per veure si els encaixava. A continuació, va començar la feina de taller, on van deixar anar la seva imaginació i creativitat per anar construint les diferents peces que havien de conformar el muntatge definitiu.

En aquesta ocasió han participat en cinc aparadors de comerços de Solsona: El Crostó,

Opticalia, Micuxú, Ca la Carme i Torra Stil. En tots ells han aportat idees diferents que han contribuït a dinamitzar aquests establiments de Solsona al llarg de les festes nadalenques.

El projecte ha estat enriquidor per a l’alumnat i els ha donat la possibilitat de poder practicar en un entorn real i treballar diferents tècniques de màrqueting i dinamització del punt de venda, ja que està demostrat que un bon aparador pot augmentar les vendes fins a un 30%.


Desitgem que hagueu pogut gaudir d'aquests i altres aparadors durant el Nadal i que passejar pels nostres carrers hagi estat més agradable.

 

Participació