Eleccions 14-F

​Designats els membres de les meses electorals per als comicis del 14-F

S’ha fet el sorteig aquest matí a la sala de plens després de les mesures cautelars dictades pel TSJC

per Redacció , Solsona, 20 de gener de 2021 a les 12:10 |
Aquest matí la sala de plens de l’Ajuntament de Solsona ha acollit el sorteig per a la designació dels membres de les meses electorals per als comicis al Parlament denCatalunya. S’ha hagut de fer avui després de les mesures cautelars dictades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, amb les quals se suspèn el decret que ajornava les eleccions del 14 de febrer mentre n’estudia la legalitat.

L’ordre del TSJC suposa la represa de tots els tràmits del procés electoral, si bé no significa que la convocatòria a les urnes s’acabi mantenint al 14-F. Per aquest motiu, a partir d’una plataforma en línia d’intercanvi de dades i aplicacions del cens electoral de l’Institut Nacional d’Estadística d’Espanya (INE), s’han designat les trenta persones, entre presidents i vocals, que controlaran el desenvolupament de la votació a les deu meses electorals de Solsona, i els seixanta suplents que fan falta en cas que s’hagin de substituir.


A partir del dia que rebin la notificació, aquests ciutadans disposaran d’una setmana de temps per presentar al·legacions a la Junta Electoral de Zona per una causa justificada i documentada que els impedeixi acceptar el càrrec.

 

Participació