Concerts

La sessió de Tardes de Música de la Gent Gran s'ha traslladat al Teatre Comarcal

A l'inici de la sessió s'ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes de la Covid-19 a la residència de Solsona, entre elles, Mn. Joan Camps, qui fou membre del Consell de la gent gran de Solsona

per Ramon Estany, Solsona | 17 de gener de 2021 a les 20:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les Tardes de Música organitzades pel Consell de la Gent Gran de Solsona han canviat d'escenari. Si fins ara es feien a la Sala Polivalent, aquest diumenge el públic s'ha traslladat al Teatre Comarcal.

Foto: Ramon Estany


En aquesta ocasió, per canvis de programa, han actuat els solsonins Cristal. S'ha avançat que el proper diumenge serà el torn del músic Joan Vilandeny. Aquestes sessions de música es prendran un descans fins després del Carnaval, quan probablement, segons ha explicat Robert Ribalta, del Consell de la Gent Gran, probablement es continuarà utilitzant la sala del Teatre Comarcal.


Abans d'iniciar el concert d'aquest diumenge, s'ha guardat un minut de silenci per les víctimes mortals de la Covid a la residència de Solsona, i especialment per Mn. Joan Camps, qui fou representant del Consell de la Gent Gran a Solsona.

 

Participació