Solsona FM

​Solsona FM estrena la setmana que ve un concurs d’enigmes verbals per a adults

El conduirà el jove Martí Gruas

per Solsona FM, Solsona | 13 de gener de 2021 a les 11:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Martí d’Enigmes és el nou programa de Solsona FM conduït per Martí Gruas Queralt inspirat en el concurs Menutenigmes, emès fa uns anys a l’emissora, però, en aquest cas, adreçat
al públic adult.


Cada dilluns, dimecres i divendres no festiu al punt de les 12 del migdia es plantejarà un enigma per Solsona FM. Les persones que hi concursin, que han de ser majors d’edat, hauran d’enviar la seva resposta a l’adreça martidenigmes.solsonafm@gmail.com abans de les 10 de la nit del mateix dia d’emissió. Cal indicar la resposta amb majúscula a l’assumpte del missatge i, al text, posar-hi el nom i cognoms, la data de naixement, la població i un telèfon de contacte. Cada resposta encertada i enviada dins de termini valdrà 3 punts. En cas que una mateixa persona enviï més d’una resposta, es donarà com a vàlida la primera.

Martí d’Enigmes s’allargarà fins al 18 de juny. La persona que acumuli més puntuació optarà a un premi de 10 entrades individuals per a les piscines municipals de Solsona la temporada d’estiu 2021. En cas d’empat, es farà un sorteig aleatori per designar el guanyador.


Animeu-vos a participar en aquest concurs i jugueu amb la llengua i sintonitzeu Solsona FM els dilluns, dimecres i divendres a les 12 del migdia! No hi falteu!

 

Participació