Coronavirus

​La residència de Solsona registra una nova defunció i arriben a set les que s’han produït des del principi del brot

Hi ha dos positius més entre els usuaris que fins ara donaven negatiu

per Redacció , Solsona, 12 de gener de 2021 a les 15:19 |
El passat divendres, 8 de gener, els bombers van fer tasques de suport logístic, sectorització i desinfecció d'espais de la residència geriàtrica de Solsona. | Bombers
La residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona ha de lamentar una mort més entre els seus usuaris. Des del principi del brot, se n’han registrat set. D’altra banda, hi ha dos casos positius nous entre els residents que fins ara no estaven contagiats i que durant el cap de setmana van ser traslladats fora del centre. Tot i això, la direcció destaca el bon estat en què es troben les persones que es van traslladar a la residència geriàtrica d’Igualada.

Pel que fa al personal, arran dels resultats de les proves PCR realitzades ahir als primers

professionals que van contagiar-se, quatre treballadores es poden reincorporar a la plantilla. Al marge d’això, se suma una baixa laboral no per COVID, sinó per motius personals.

A les xarxes socials, la població de la comarca continua expressant les seves mostres de suport a usuaris, familiars i personal de l’hospital amb l’etiqueta #SolsonaamblaResidència. Ahir, per exemple, va publicar un vídeo la Policia Local de Solsona.

Altres notícies que et poden interessar

 

NOTA:
Aquest comunicat ha estat redactat conjuntament per les àrees de Comunicació de l’Ajuntament de Solsona i el Centre Sanitari del Solsonès i el Patronat de la Fundació Pere Màrtir Colomés a fi d’oferir una informació homogènia i inequívoca al conjunt de la ciutadania de la comarca. Mentre duri el brot de la residència de gent gran, es publicarà un comunicat diàriament pels volts del migdia.

 

 

Participació