Coronavirus

​La Covid-19 causa ja 42 baixes entre el personal de la residència de gent gran de Solsona

El centre treballa intensament amb la Generalitat per garantir la cura dels residents

per Redacció , Solsona, 9 de gener de 2021 a les 16:37 |
El cribratge realitzat aquest divendres al personal de l’Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona ha diagnosticat 24 nous positius de COVID-19, amb la qual cosa ja ascendeixen a 42 els professionals afectats, el 57 per cent de la plantilla. Si bé durant la setmana s’han anat incorporant nous professionals, la situació extremament complicada fa que el centre treballi intensament amb la Generalitat per buscar fórmules per garantir la cura dels residents.

Davant la necessitat urgent de cobrir les baixes de personal, s’està valorant com procedir les properes hores. Demà es concretaran noves mesures, que s’estan decidint conjuntament amb els departaments de Salut i de Treball, Afers Socials i Famílies. Quant a l’evolució epidemiològica entre els residents, el volum de persones afectades es manté en 63, que es troben estables.

NOTA:
Aquest comunicat ha estat redactat conjuntament per les àrees de Comunicació de l’Ajuntament de Solsona i el Centre Sanitari del Solsonès i el Patronat de la Fundació Pere Màrtir Colomés a fi d’oferir una informació homogènia i inequívoca al conjunt de la ciutadania de la comarca. Mentre duri el brot de la residència de gent gran, es publicarà un comunicat diàriament pels volts del migdia.

 

Altres notícies que et poden interessar

 
 

 

Participació