Obituari

El Cos d'Agents Rurals expressa el seu condol per la mort del cap de l'Àrea Bàsica del Solsonès, Josep Alet

El cap de l’Àrea Bàsica del Solsonès, Josep Alet Espuga, ha mort a causa d’una malaltia greu i ràpida a l’edat de 61 anys

per Agents Rurals , Solsonès, 7 de gener de 2021 a les 14:06 |
Josep Alet, Cap de l'Àrea Bàsica del Solsonès
Alet va accedir al Cos d’Agents Rurals amb la primera promoció, l’any 1986. Va estar destinat a l’Àrea Bàsica de l’Alt Urgell fins l’any 1995, quan va ser nomenat com a cap de l’Àrea Bàsica del Solsonès (en aquell moment, Cap Forestal Comarcal).

Josep Alet era una persona molt compromesa amb la terra, la seva gent i els seu companys. Apassionat per transmetre aquests valors, fou un dels impulsors de la “Festa de l’arbre”, que aplega anualment a tots els escolars de la comarca. L’any 2013 va rebre la distinció dels 25 anys com a Agent del Cos de mans de l’aleshores conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.


La consellera Teresa Jordà ha expressat el seu condol per la mort de Josep Alet, de qui ha destacat la seva professionalitat i dedicació durant tota la seva trajectòria professional al llarg dels 33 anys de servei al Cos.

 

També hauries de llegir
Fa 13 setmanes

Obituari Josep Alet Espuga

Participació