Creu Roja

​Creu Roja necessita joguines per als infants en situació de vulnerabilitat

L’objectiu principal és que cap infant es quedi sense joguina

per Redacció , Solsona, 23 de desembre de 2020 a les 19:24 |

La joguina educativa, campanya desenvolupada per Creu Roja Joventut, pretén, un any més, garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines noves per als infants en situació de vulnerabilitat.

Té per objectiu principal fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element per treballar, entre els més petits, valors com la tolerància, el respecte o la igualtat.


Durant aquest any 2020, la pandèmia del COVID-19 ha agreujat la situació de les famílies
vulnerables que ja ateníem des de l’entitat, i ha provocat noves situacions de dificultat i precarietat en moltes altres.


Enguany, Creu Roja Joventut El Solsonès repartirà joguines a uns 80 infants de la comarca, una xifra que suposa el doble que en l’anterior campanya.

Fins a la data s’han recollit unes 90 joguines noves a través de les activitats organitzades durant la Fira del Tió i els punts de recollida situats a Solsona. Tot i aquests bons resultats, es preveu que faltin joguines per cobrir les necessitats de tots els infants, sobretot dels més grans, d’entre 10 i 14 anys.


Diferents fórmules de col·laboració

Fins el 31 de desembre es poden fer donacions de joguines als punts de recollida de Solsona: Creu Roja, llibreria Verdaguer i botiga de joguines Don Dino, així com aportacions econòmiques.
A la web de la campanya hi trobareu tota la informació www.lajoguinaeducativa.org

[scribd]Cartell Tipologia joguines by naciodigital

[/scribd]

 

Participació