Pinós

Les fotos guanyadores del concurs #fafredaPinós!

per Redacció , Pinós, 23 de desembre de 2020 a les 08:54 |
El Santuari de Pinós gebrat de @rosademaig (premi popular)
L'ajuntament de Pinós ja ha donat a conèixer el veredicte del concurs de fotografia a Instagram que vol reflectir el fred i l'hivern al municipi del sud del Solsonès amb el títol #fafredaPinós!

Les dues guanyadores, amb els premis


No ho han tingut fàcil els 3 membres del jurat format per:

- Laura Pardo, fotògrafa professional, i vinculada a diverses activitats del nostre municipi.
- Ignasi Campà, regidor de cultura, membre del Cor del Liceu i amb molts anys d’experiència al món del disseny i l’interiorisme.

- Ariadna Martín, regidora d’educació, llicenciada en comunicació audiovisual i vinculada a les xarxes socials d’organitzacions com Oxfam.

La torre d’Ardèvol envoltada pel fred hivernal de @ma.arques (premi jurat)


S'han rebut unes 80 imatges molt diferents de racons del municipi on el fred és el protagonista. Tot i que totes tenen quelcom especial, només dues podien ser les guanyadores:

- La torre d’Ardèvol envoltada pel fred hivernal de @ma.arques (premi jurat), premiada amb un lot amb productes de la zona valorat amb 100€. També serà part de la postal de Nadal d’aquest any de l’Ajuntament de Pinós. 
- El Santuari de Pinós gebrat de @rosademaig (premi popular). Premiada amb  un dinar a l’Hostal de Pinós per 2 persones, amb un valor de 50€.
Enhorabona a les dues!!

Al jurat li han agradat moltes altres imatges, i per això intentaran que formin part de la capçalera d’hivern a la web municipal.

Des de l’Ajuntament de Pinós volen donar les gràcies per la participació i animar a seguir fotografiant els racons increïbles del municipi, fent-los arribar les imatges i etiquetant-les amb #ajuntamentdepinós.

 

Participació