Escola Arrels

​Arrela’t a la Marató

per Redacció , Solsona, 22 de desembre de 2020 a les 07:22 |

La campanya solidària per la Marató de TV3 ja és una tradició a l’Escola Arrels. Aquest any, però, moltes de les activitats s’han vist afectades per les mesures per evitar la transmissió de la COVID-19. Tot i així, com a escola no hem volgut deixar d’aportar el nostre granet de sorra.

Per una banda, tot l’alumnat d’Arrels II va poder assistir la setmana passada a les xerrades online de conscienciació que ha ofert la Marató als centres educatius i que són dutes a terme per personal sanitari. També per conscienciar la població s’ha llançat a les xarxes un vídeo en el qual han participat alumnat, professorat i personal d’Arrels II. Amb l’eslògan “Després d’aquesta tempesta, tornarem a ser grans” volem transmetre un missatge optimista i animar a tothom a col·laborar amb la causa.

Per altra banda, s’han dut a terme algunes iniciatives per recollir fons, com per exemple la dels alumnes de 2n d’ESO B, que van vendre unes 100 ampolletes de gel hidroalcòholic. També en aquesta línia, el projecte més destacable és el dels alumnes del cicle d’activitats comercials, que a la matèria d'emprenedoria van estar analitzant quina idea els permetria recaptar diners i que això lligués amb la temàtica d'aquest any de la Mataró de TV3.

Després de valorar diverses idees, van escollir elaborar mascaretes solidàries. A partir d'aquí va arrancar l'engranatge del projecte i el pla d'empresa corresponent: buscar proveïdors, calcular costos, avaluar la competència, confeccionar el packaging, dissenyar el producte, treballar una campanya de màrqueting amb la seva publicitat i finalment vendre. En aquest cas, la venda va començar el passat divendres al mercat setmanal, quan, una vegada treballades les diferents tècniques de venda, van organitzar-se en equips per competir i així veure qui n'havia venut més. En dues hores van recaptar gairebé 500€! Amb aquest treball l’alumnat també ha après a planificar, organitzar-se i sobretot a ser solidaris!


El projecte, però, continua i els agradaria seguir venent moltes mascaretes per poder
col·laborar amb aquesta causa. Les mascaretes són negres, de neoprè, reutilitzables, molt còmodes i transpirables. També poden ser personalitzades amb un cor vermell o una estrella blanca. El seu preu és de 4€. Si voleu col·laborar adquirint mascaretes, només cal enviar un correu electrònic a mascaretasolidaria@gmail.com i us les farem arribar.

Per a tu. Per a mi. Per a tots. Us animeu a col·laborar?

 

Participació