Escola El Vinyet

Educació preveu que la nova escola El Vinyet entri en funcionament durant el 2n semestre del curs que ve

Dimarts al matí se’n va fer una visita d’obres, que malgrat la conjuntura de Covid i el canvi d’empresa adjudicatària després de l’estat d’alarma, avancen a bon ritme.

per Redacció , Solsona, 16 de desembre de 2020 a les 21:44 |
Des que ha reprès els treballs el nou contractista, Vilà Vila, se segueix el calendari previst, amb la voluntat de finalitzar d’aquí un any. Ara es pot apreciar bona part de l’estructura de les noves instal·lacions, que tindran l’accés principal al c. de Francesc Ferrer i Guàrdia
Els treballs, amb un import de 5,4 milions d’euros, van arrencar l’octubre del 2019 i tenen un termini d’execució d’un any i mig, fins a l’abril del 2021.

Recordem que la segona escola pública d’educació infantil i primària de Solsona ocupa un espai municipal a la Cissa des que va néixer el 2007. El nou edifici d’El Vinyet, que acollirà 200 alumnes, s’ubicarà al carrer de Francesc Ferrer i Guàrdia, al sector de la Cabana del Màrtir, i tindrà una superfície construïda de més de 3.000 metres quadrats en una parcel·la de més de 9.000 metres quadrats.


S’estructurarà en dos immobles. En el principal, amb dues plantes, s’hi situaran les aules i els serveis generals, mentre que l’altre serà d’una única planta i contindrà el gimnàs o sala gran, vestidors i els serveis del pati. La comunitat educativa va fer introduir modificacions al projecte bàsic per adaptar-lo a les necessitats pedagògiques del centre. L’escola El Vinyet, d’altra banda, serà capdavantera en l’ús d’energies renovables i eficiència energètica.

 

Participació