Orfeó Nova Solsona

​Cantant en la incertesa

per Redacció, Solsona | 7 de desembre de 2020 a les 12:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Al llarg de la història s'ha cantat de moltes maneres: sota la pluja, amb joia, amb tristesa... 
A la nostra generació li ha tocat cantar en la incertesa. Així i tot, ni una pandèmia ens negarà el plaer de les notes compartides.


La darrera vegada que l'Orfeó havia cantat junt i en persona va ser el 8 de març al Palau de la Música. Després hi ha hagut silenci, assajos parcials, assajos en línia...
S'acosta Nadal i les ganes de trobar-nos i compartir venen de bracet amb la prudència i la responsabilitat de protegir-nos.


Amb la idea que el 25 de desembre puguem fer una petita actuació, diumenge ens vam trobar a la sala polivalent: mascaretes, distància, precaució.
Si tot va bé, ben aviat podreu encomanar les entrades per escoltar un concert de cançons tradicionals, modest i, tanmateix, grandiós en esperança.

Tot això, si tot va bé.

Però la incertesa ens segueix embolcallant. Si no fos possible trobar-nos, en petites bombolles, en línia, cadascú a casa seva, seguirem entonant melodies de bons desitjos, amb l'anhel que el 2021 sigui benèvol i ens ajudi a oblidar un 2020 massa trist.

 

Participació