Coronavirus

Detectats dos positius de Covid 19 entre les treballadores de la Residència de la Vall de Lord

per Redacció, Sant Llorenç de Morunys | 4 de desembre de 2020 a les 07:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons informa el Patronat de la Fundació La Vall, el passat dimecres 2 de desembre es van realitzar testos preventius de detecció d ela Covid 19 a totes les treballadores de la Residència de Sant Llorenç de Morunys. Dues treballadores van donar positiu i el Centre Sanitari i la Generalitat estan al cas d ela situació. S'han activat totes les mesures per tal d'aillar a tots els residents i desinfectar zones afectades.
Amb tot, cap dels residents presenta simptomes de Covid, i s'han realitzat test PCR a tots els usuaris per tenir una visió global de l'estat de la Residència.


En el mateix comunicat, el Patronat ha agraït el treball de totes les treballadores, les hi ha donat ànims i tot el suport necessari per sortir d'aquesta situació.

També ha tranquil·litzat als familiars, ja que "el compromís del patronat i totes les seves treballadores és fer el màxim pels residents.

 

Participació