Fundació Volem Feina

La Fundació Volem Feina ha evitat aquesta setmana 384 kg de residus

Del 21 al 29 de novembre s’han organitzat arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. L’edició d’enguany ha posat el focus als residus “invisibles” per conèixer i ser conscients de la motxilla de residus que arrosseguen els productes.

per Redacció , Solsona, 1 de desembre de 2020 a les 07:49 |
Aquesta activitat ha consistit en pesar al llarg de tots aquests dies els diferents articles que s’han adquirit a les botigues de la Fundació Volem Feina
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
La Fundació Volem Feina enguany, hi ha tornat a participar amb l’activitat: Quants kg de residus evitem amb les vendes de les botigues de la Fundació Volem Feina?

Aquesta activitat ha consistit en pesar al llarg de tots aquests dies els diferents articles que s’han adquirit a les botigues de la Fundació Volem Feina. D’aquesta manera s’ha pogut saber els kg de residus evitats gràcies a les compres dels articles de segona mà que han fet els nostres clients i hem pogut fer difusió de la importància de reutilitzar.

RESULTATS:

384.75 kg de residus evitats
5770.28 Kg de CO2 evitats

11640.30 dutxes de 10min. evitades


Aquestes xifres s’han pogut calcular gràcies a la calculadora d’emissions de la campanya Contra el canvi climàtic...jo reutilitzo i tu?– Calcula les emisions de CO2 i AIGUA que pots evitar! d’Aeress.

També a través de la calculadora social d’Aeress s’ha calculat el valor social (dies de treball d’inserció) generat amb les compres que fa la gent a les nostres botigues.
Aquests bons resultats són possibles a les donacions de roba, voluminosos i objectes que fan els ciutadans a la nostra entitat i sobretot a la gent que compra producte de segona mà i que per tant creu amb la tasca ambiental i social de Fundació Volem Feina.
 

 

Participació