Reactivació

Cardona aprova nous ajuts de 12.000 euros pel sector de la restauració i centres d'estètica locals

Aquest divendres, a les 9.30h, es farà una sessió informativa mitjançant la plataforma Zoom

per Redacció , 26 de novembre de 2020 a les 15:28 |
Ple de Cardona d'aquest mes de novembre | AjCdn
L'Ajuntament de Cardona va aprovar al darrer ple municipal una nova línia d'ajuts per incloure al pla de xoc per pal·liar els efectes de la pandèmia, iniciat ja des del mes de març, i que va adreçada a professionals i microempreses titulars de bars, restaurants i centres d'estètica de Cardona. 

Els ajuts, que seran de  400 euros, tenen un import total de  12.000 euros  i es podran sol·licitar, via la seu electrònica (https://cardona.eadministracio.cat) a partir del proper dilluns 30 de novembre (a les 9h) i fins el 5 de desembre.


Segons l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, “és un moment de mostrar la màxima solidaritat amb els sectors més afectats per les restriccions de la pandèmia", amb qui "s'ha estat en contacte constant".

Amb aquesta nova línia d'ajuts, l'Ajuntament haurà invertit a finals d'any al voltant de 150.000 euros per ajudar i acompanyar als sectors més afectats de la crisi sanitària que ha acabat esdevenint econòmica i social: des del sector del comerç local, persones autònomes i microcrèdits, passant per l'atenció a les persones i fins al suport als centres educatius.


Aquest divendres, a les 9.30h, es farà una sessió informativa mitjançant la plataforma Zoom. Les persones interessades poden accedir a través d'aquest enllaç.

 

Participació