obres

Solsona renovarà un tram del clavegueram del carrer del Blat amb un cost de 54.015,24 euros

per Redacció , Solsona, 25 de novembre de 2020 a les 08:45 |
Carrer del Blat
L'ajuntament de Solsona ha adjudicat la renovació d'un tram del carrer del Blat situat a la Partida de Sant Bernat, a l'empresa barcelonina Nixin Cons, SL, per un import de 54.015,24 € amb IVA, i amb una durada de les obres de 6 setmanes.

Els treballs a realitzar consistiran en la renovació total de la xarxa de clavegueram i la xarxa de recollida d'aigües pluvials del tram del carrer del Blat comprès entre el carrer de la Palla i el carrer del Gira-sol. En concret es renovaran dos col·lectors, així com els pous de registre d'inici i final. Es tracta d'un tram de 62 metres de llargària en total, agafant les cruïlles, que afecta un total de 614,22 m2 de superfície.

Al concurs es van presentar les ofertes de 4 empreses, essent guanyadora la proposta de Nixin Cons SL, 3.000 euros més econòmica que el pressupost estimat per l'ajuntament.

El passat mes de juliol es va donar llum verda al finançament d'aquestes obres, amb el posicionament favorable d’ERC, CUP i PSC i l’abstenció de Junts, una actuació que, tot i que estava pressupostada, s’havia ajornat per destinar-ne els diners als ajuts extraordinaris per fer front a la crisi derivada de la COVID-19. Finalment, es va aprovat finançar l’obra amb 46.000 euros del fons de contingència d’execució pressupostària i 11.500 de part del romanent de la partida d’ajuts esmentada, després d’haver cobert les sol·licituds presentades. 

 

 

Participació