#Junts Solsonès

​#Juntes i #Junts Solsonès: Ni una agressió masclista més

per #Junts Solsonès , Solsona, 24 de novembre de 2020 a les 21:16 |
Avui, 25 de novembre, és el dia contra la violència de gènere. Des de #Juntes i #Junts Solsonès volem manifestar el nostre total i absolut rebuig a qualsevol acte de violència masclista que pugui atemptar físicament o psicològicament sobre les dones.
Si bé és cert que en les últimes dècades hi ha hagut un avenç significatiu pel que fa a la igualtat entre homes i dones, constatem que encara hi ha molt de camí per recórrer fins que la plena igualtat de possibilitats pugui ser una realitat.


Constatem que aspectes com la bretxa salarial, la realització de les tasques domèstiques, el menor poder adquisitiu o el menor accés a llocs directius o de poder en empreses o governs, suposen una greu discriminació que la majoria de les dones pateixen pel fet de ser-ho i, a tot això o, en gran part, per tot això, són moltes les dones que han de patir maltractaments físics, psicològics i assetjament a la seva llar o a nivell laboral.

Ens comprometem com a partit, a dur a terme polítiques promotores de la igualtat de gènere per acabar amb aquest patriarcat latent que encara subjau en la nostra societat. Volem una República catalana democràtica, social i feminista on cap dona estigui discriminada pel fet de ser-ho i cap home se senti amb el dret d’agredir pel fet de ser-ho.

La república té nom de dona i #Juntes i #Junts anem construint-la cada dia.

 

Participació