Sant Llorenç de Morunys

Sant Llorenç de Morunys fa una crida per que vinguin avis a la seva residència

Tot i no haver tingut casos de Covid-19, ningú hi vol entrar ara i la residència s'està quedant amb places vacants

per Ramon Estany, Sant Llorenç de Morunys | 22 de novembre de 2020 a les 00:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Sant Llorenç de Morunys, i també president del patronat de la Residència d'Avis, Francesc Riu, (ERC-AM) ha fet una crida desesperada a través del mitjans i les xarxes socials oferint places a la residència d'avis La vall.

Riu explica que aquest sector les està passant molt malament, fent que la situació econòmica de les residències estigui molt tocada, i en el cas de la residència de Sant Llorenç de Morunys no ho és menys, tot i no haver tingut casos de COVID i ser actualment una residencia Blanca, la percepció de la gent i la situació en general, fa que de la 30a de persones que tenien en llista d'espera per entrar a les 9 places que disposen privades, hagi quedat a zero (ningú vol entrar ara) i per tant es veuen obligats a fer difusió perquè puguin omplir aquestes places que per la supervivència econòmica de la residència són molt importants.

 

Això es el que volen mostrar en el vídeo, i és que a la zona de la Vall de Lord, al nord del Solsonès (allunyada de les grans ciutats) encara es mes difícil trobar residents.


El vídeo mostra les instal·lacions i la ubicació de la residència perquè la gent de més lluny vegi que pot ser un lloc genial per portar els seus essers estimats. 

https://drive.google.com/file/d/1zXRc2lEF1i3ntFXkmfTfcOVZAeBjmZKl/view?usp=sharing

 

Participació