Cardona

El concurs de postals de Nadal de l'ajuntament de Cardona ja té guanyadores

Anna Márquez i Martina Gener, guanyadores del cinquè concurs de postals de Nadal 2020

per Ramon Estany , Cardona, 19 de novembre de 2020 a les 20:03 |
Postal de Martina Gener

Anna Márquez, de la categoria de 4t a 6è de Primària i Martina Gener, de la categoria de 1r a 3r de Primària, han estat escollides guanyadores del cinquè concurs de postals de Nadal, que convoca l’Ajuntament de Cardona conjuntament amb la Biblioteca Municipal Marc de Cardona.

Gairebé una vuitantena de postals s’han presentat a l’edició d’aquest any, de les quals el jurat, format per la regidora d’Educació, la directora de la biblioteca i professionals del món de la il·lustració i el disseny gràfic, n’han escollit una persona guanyadora de cada categoria, d’acord amb les bases.


Les dues postals guardonades havien d’il·lustrar l’agenda de Nadal que distribueix l’Ajuntament per aquestes dates i que enguany, a causa de la pandèmia i la reducció d’activitats, es substituirà per una exposició que es farà a la biblioteca municipal.

El proper 17 de desembre tindrà lloc el lliurament del premi a les dues guanyadores, Anna Márquez i Martina Gener, d'un val de 50 euros per gastar a les llibreries de Cardona. 

Arxivat a:
Cultura, postal, Nadal
Participació