CEL

El Centre d'Estudis Lacetans celebrarà l'assemblea general a les portes del 25è aniversari

El proper dissabte 28 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda

per Ramon Estany , Solsona, 19 de novembre de 2020 a les 09:48 |
El CENTRE D'ESTUDIS LACETANS-CEL celebra l'assemblea general de l'entitat que ja es va convocar el 15 de març passat, però que no es va poder fer a causa de la pandèmia.
 

Tot i que la pandèmia encara està present es convoca l'assemblea que tindrà lloc el 28 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda a la seu social del CEL, Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.

Ordre del dia:

1. Aprovació, si s'escau, de l'acta anterior. [Us fem arribar una còpia
que també trobareu a la web

    del CEL www.lacetans.org ]
2. Balanç econòmic 2019 i pressupost 2020
3. Memòria activitats de l'any 2019. General i Seccions
4. Projectes 2020. General i Seccions
5. Renovació Junta
6. Propostes celebració 25è aniversari CEL
7. Torn obert de paraules

Per temes de seguretat degut a la situació actual cal confirmar assistència al correu cel@lacetans.org, o bé trucant al 676948226. Es compliran totes les mesures preventives per la Covid-19.

El Centre d’Estudis Lacetans (CEL) va néixer l’any 1996 amb l’objectiu de promoure i divulgar la recerca, difusió, estudi i conservació del patrimoni natural i cultural del Solsonès. L'entitat disposa actualment de quatre seccions:

Arqueologia: Des de la seeció d’arqueologia es porten a terme accions destinades a estudiar i protegir jaciments arqueològics de primer ordre d’èpoques antigues i medievals
Natura: recerca, conservació, estudi i divulgació del patrimoni natural de la comarca
Història: estudi, reflexió i difusió de la història del Solsonès, amb especial èmfasi en el període que abasta des de la proclamació de la II República fins a la transició democràtica.
Etnologia:
El Centre d’Estudis Lacetans participa, juntament amb d’altres entitats, en les diferents manifestacions de la vida cultural de la comarca. També col·labora amb les institucions del Solsonès, com els ajuntaments, el consell comarcal i especialment amb l’Arxiu Comarcal del Solsonès amb qui edita conjuntament la revista de divulgació científica i cultural Oppidum , així com la col·lecció Estudis i textos del Solsonès, dedicada a treballs que per la seva extensió excedeixen la revista Oppidum, i que impliquen una major profunditat en el desenvolupament del tema tractat.

 

 

Participació