Fotografia

Pinós premiarà les fotos que millor reflecteixin el fred

El concurs fotogràfic #fafredaPinós consisteix en publicar fotografies que mostrin com el paisatge del municipi de Pinós va canviant quan arriba el fred

per Redacció , Pinós, 18 de novembre de 2020 a les 22:00 |
L'ajuntament de Pinós busca fotògrafs valents que no s'espantin pel fred i surtin a mostrar racons increïbles del municipi “tocats pel fred” a Instagram. 

COM PARTICIPAR. 


Cal fer una fotografia on es vegi el paisatge de Pinós o els seus nuclis transformats pel fred de finals de tardor/ principis d’hivern. 
Publicar-la a Instagram (sense filtres) i etiquetar la imatge amb els hashtags #fafredaPinós i #AjuntamentdePinós

No hi ha limitació de quantitat d’imatges per participant. 
L’Ajuntament de Pinós es reserva el dret de fer difusió i de publicar les imatges presentades al concurs a la seva pàgina web  i a les seves xarxes socials.

Es sol·licitarà l’arxiu original RAW/JPEG de totes les fotografies que arribin a la fase final del concurs, en cas de creure-ho oportú. 

TERMINI. El concurs s’iniciarà el dia 18 de novembre de 2020 i finalitzarà el dia 18 de desembre de 2020. No s’admetran a concurs imatges publicades més enllà d’aquesta data. 

COMUNICACIÓ DEL RESULTAT. L’organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores a través del seu perfil a Instagram @AjuntamentdePinós, deixant un comentari a les fotografies guanyadores i els donarà instruccions per posar-s’hi en contacte i facilitar-ne les dades personals. La llista de guanyadors es publicarà al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Pinós abans del 22 de desembre.

PREMIS. Es lliuraran 2 premis:

Premi a la millor imatge. La imatge més ben valorada pel jurat rebrà un lot amb productes de la zona valorat amb 100€. També serà part de la postal de Nadal d’aquest any de l’Ajuntament de Pinós. Es tindrà en compte:
Originalitat, composició i qualitat de la imatge
Dificultat i tècnica emprada
Singularitat de la imatge
Premi popular. La imatge amb més “m’agrada” rebrà un dinar a l’Hostal de Pinós per 2 persones, amb un valor de 50€.

JURAT. Es designarà oportunament i estarà format per tres persones vinculades al municipi, amb coneixements artístics i/o sobre fotografia. 

CONCURSANTS. El concurs és obert a qualsevol persona amant de la fotografia i del nostre municipi, amb perfil públic a instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa http://instagram.com/legal/terms/

CONDICIONS. 

No es permet l’ús de filtres o l’alteració digital de les fotografies. Només s’admetran ajustos moderats (correcions globals de to, lluminositat, contrast…).
Pot participar en el concurs qualsevol persona de 18 anys o més. En el cas de persones de menys de 18 anys han de tenir el consentiment dels seus pares o tutors.
En cas necessari, els participants es fan responsables davant de tercers d’haver obtingut els drets d’imatge exigits per la llei de les persones que apareguin fotografiades.

 L’enviament d’una imatge al concurs no pot infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.
L’organització té dret a publicar i reproduir les obres premiades, per això es demanaran els originals als guanyadors
La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases.
Per qualsevol dubte podeu escriure a ssocials@pinos.ddl.net

 

Participació