Fires i Festes

El Mercat del Trumfo i la Sal de Cambrils es reconverteix per la Covid-19

per Ramon Estany, Odèn | 7 de novembre de 2020 a les 19:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons ha informat l'organització, enguany la V edició del Mercat del Trumfo i la Sal no es podrà portar a terme en el mateix format que en les edicions anteriors.

Tanmateix, al llarg de la setmana vinent es proposarà un concurs d'Instagram, on aniran publicant preguntes relacionades en edicions anteriors.


Es pot participar en els perfils

@mercatdeltrumfoilasal

@turismeoden

Cada pregunta encertada serà una participació per guanyar el premi, per tant, com més participacions més probabilitats de guanyar!! 


I en què consisteix aquest premi... 

 Doncs en un magnífic lot de productes i activitats del municipi d'Odèn.
- Entrades al Sali de Cambrils per relaxar-se  a la piscina d'aigua salada i gaudir d'una visita guiada per tot el complex.

- Entrades per visitar el @zoodelpirineu on podreu veure la fauna que ens envolta en un paisatge idíl·lic i gaudir d'una exhibició de vol 

- Un val a descanviar a La botiga cal Àngel on es podrà escollir entre una gran varietat de productes artesanals i del municipi.

- Tres sacs de 10 kg de Trumfo del Buffet, de Kennebec i de Red Pontiac de la casa Cal Petit. Trumfos produïts en els camps del municipi respectant sempre el seu creixement natural.

- Un pollastre ecològic net i tallat de Somdebosc alimentat a través d'una agroecologia conscient que permet obtenir una carn orgànica, saludable i amb el gust de tota la vida. 

- Val a descanviar als restaurants Cal Mateu,  Fonda Casanova, Fonda Cal Agusti o Camping La Comella on es podrà gaudir d'una proposta gastronòmica arrelada al país.

- Una caixa de pomes ecològiques de la casa Cal Fàbrega que permetran sentir l'aroma i el gust d'unes pomes produïdes respectant el seu ritme de creixement.

- Vi de Roc Falcon, provinent de les vinyes de més altura de la comarca (1.300 metres).

Un magnífic lot valorat en més de 200 euros. I només cal estar atent a les històries de 
@turismeoden
@mercatdeltrumfoilasal

🎙️ MOLTA SORT A TOTS I TOTES 🎙️
 

 

Participació