Nadal

La regidoria de Cultura de Solsona distribuirà 650 euros entre els concursos de postals de Nadal i pessebres

Les bases d’aquest any es mantenen iguals que les de les últimes edicions

per Redacció, Solsona | 2 de novembre de 2020 a les 12:34 |
Foto d’arxiu del pessebre de l’escola Setelsis
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta setmana l’Ajuntament de Solsona obre les inscripcions dels concursos nadalencs de la regidoria de Cultura, el de postals de Nadal i el de pessebres. En total es distribuiran 150 euros en la millor proposta per il·lustrar la nadala i portada de l’agenda de Nadal del consistori i 500 euros entre els deu millors pessebres. Les bases es mantenen iguals que en les últimes edicions. 

El 18è Concurs de postals és obert a tots els solsonins. El procediment i la tècnica són lliures i les mides han de ser de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. L’Ajuntament admetrà propostes fins al dia 23 d’aquest mes a les dues del migdia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal. 


Pel que fa a la convocatòria de pessebres, el jurat els valorarà entre els dies 22 i 31 de desembre. Les composicions poden ser clàssiques o modernes, han de situar-se en aparadors o llocs de fàcil visibilitat i han d’identificar-se amb el rètol que se’ls lliurarà a l’OAC al moment de la inscripció. 

Les bases d’ambdós concursos es poden descarregar del web municipal, al subapartat de “Cultura”. Les properes setmanes, d’altra banda, la regidoria de Desenvolupament Local, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, donarà a conèixer les bases del Concurs d’aparadors per Nadal, que enguany ampliarà els incentius. 


     

 

Participació