Educació

La Fundació Barça educarà infants i joves de Solsona amb els valors positius de la pràctica esportiva

El programa socioesportiu d’aquest òrgan del FC Barcelona arriba a la ciutat a partir d’un conveni de col·laboració amb la Diputació i l’Ajuntament

per Redacció, Solsona | 26 d'octubre de 2020 a les 12:59 |
(ARXIU) El nou programa substituirà el projecte de convivència “A camp obert!”, al mateix espai
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Serà una activitat extraescolar gratuïta adreçada a la població d’entre 6 i 14 anys
Es durà a terme els dimarts i dijous de cinc a set al Camp del Serra


El programa contra l’exclusió social de la Fundació Barça arriba a Solsona a partir del novembre al Camp del Serra per educar infants i joves amb els valors positius de la pràctica esportiva. Properament en signaran el conveni de col·laboració que ho fa possible la Fundació, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament solsoní.  
   

Aquesta iniciativa consta d’una activitat extraescolar gratuïta adreçada a la població d’entre 6 i 14 anys que es durà a terme els dimarts i dijous de cinc a set a la tarda. Es tracta d’un programa socioesportiu per implementar experiències de desenvolupament humà i social en barris catalans identificats com a prioritaris per a la intervenció comunitària. S’utilitza la metodologia FutbolNet, que incideix en els valors de l’esforç, el respecte, el treball en equip, l’ambició i la humilitat. A cada sessió es treballa un valor a través de jocs esportius i es disputa un partit de futbol en què cal aplicar el valor en qüestió a partir de la reflexió.  

Amb convenis com el que se signarà a Solsona es vol intentar evitar influències negatives, com les drogues, l’alcoholisme i la violència, i incidir en la higiene, els hàbits saludables, la igualtat de gènere, la solidaritat, la convivència i la integració social.


Les activitats seran executades per tècnics esportius coordinats pels Serveis Socials municipals i la Fundació Barça. Per ara, aquesta extraescolar substituirà el projecte “A camp obert”, engegat el curs passat al Camp del Serra, en tant que els objectius d’ambdós programes coincideixen.


 
Peu de foto:

 

 

Participació