Fires

​Excavacions Serra del Verd patrocina i entrega les noves armilles dels Ous d’Euga de la Vall de Lord

L’empresa ja va patrocinar les primeres armilles fetes, i ara entrega les armilles pels nous membres de la colla de carbassers de Sant Llorenç de Morunys.

per Redacció, Vall de Lord | 21 d'octubre de 2020 a les 11:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’agrupació Ous d’Euga de la Vall de Lord aquest any està d’estrena, ja que Excavacions Serra del Verd els ha entregat les armilles per als nous membres de l’agrupació, pagades i patrocinades per l’empresa d’excavacions situada al municipi de Guixers. Aquestes armilles són les que els carbassers llueixen a les diferents fires carbasseres a les quals assisteixen. Enguany totes aquestes fires han hagut de prendre mesures i adoptar diferents canvis per tal d’adaptar-se a la situació, i alguns fins i tot s’han hagut de suspendre. Això últim és el que ha acabat passant amb la fira carbassera per excel·lència de la Vall de Lord, la Fira d’Ous d’Euga, que s’hauria celebrat aquest proper cap de setmana, el 24 i el 25 d’octubre, en la qual els nous carbassers esperaven poder estrenar les seves armilles. 

Respecte la Fira d’Ous d’Euga de la Vall de Lord, fins fa pocs dies, l’organització preveia poder celebrar la que hauria sigut la seva 12a edició en algun entorn obert, amb una reducció de parades del Mercat del Pagès, i amb una sèrie d’actes culturals celebrats amb totes les mesures de prevenció i seguretat, però les darreres mesures adoptades pel Govern a causa de l’augment de casos positius han provocat la decisió d’anul·lar-la completament.

 

Participació