Carnaval

Gerard Argerich és el nou president de l'Associació de Festes del Carnaval

La nova junta ha mostrat el seu interès en intentar tirar endavant el Carnaval 2021 adaptat a les circumstàncies actuals

per Redacció , Solsona, 17 d'octubre de 2020 a les 13:10 |
Gerard Argerich, a l'esquerra, prenent el relleu a Joan Solé | AFC

Aquest divendres 16 d’octubre es va celebrar a la sala Polivalent la reunió de sòcies i socis de l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona per anunciar i ratificar els canvis dins la Junta. Es van seguir les mesures de prevenció del contagi de la COVID-19. Gerard Argerich va rebre el paraigua multicolor de les mans de Joan Solé i assumeix la presidència.

Sobre els fets relacionats amb la corona del Xut, s’ha donat la paraula als socis perquè exposin els seus punts de vista. Després d’escoltar les disculpes de les persones implicades s’ha decidit no prendre mesures sancionadores. Així mateix, els socis han expressat la necessitat de regular aquest tipus d’actituds per tal que no es crei un precedent.

S’ha anunciat la baixa de Sara Reig i les incorporacions de Tània Bonillo i Ivan Viladrich, que assumirà la tasca de tresorer. Ester Bajona deixa el càrrec de tresorera per ocupar la vicepresidència, i Aleix Casafont serà el nou secretari.

Continuen a la Junta Ernest Ramellat, Francesc Xavier Rovira, Eladi Sánchez, Èric Mas, Gemma Pujol, Ivan Vilaseca, Judith Ramellat, Joan Ramon Cots, Ramon Cots, Àlex Vilanova i Mireia Casado.

La nova Junta, al complert


La junta ha mostrat el seu interès en intentar tirar endavant el Carnaval 2021 adaptat a les circumstàncies actuals.AFCS, 16/10/2020

 

Participació