Bitlles

Ajornats els Campionats infantil i sènior de bitlles que s'havien de disputar a Solsona

per Bitlles Olius , Solsona, 16 d'octubre de 2020 a les 12:52 |
Com sabeu el Govern de Catalunya ha decretat unes mesures de control de la pandèmia del COVID-19 entre les quals està la cancel·lació de totes les activitats esportives federades (lligues i campionats) durant els propers 15 dies a partir del divendres 16 d’octubre.

El Club de Bitlles Olius amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i amb el suport dels ajuntaments de Solsona i Olius teníem previst la organització dels tornejos del Campionat de Catalunya Individual Infantil, Sènior i Sub25 així com el Campionat Individual de Lleida Sènior i Sub25 els dies 17 i 18 d’aquest mes d’octubre.


Degut a les disposicions del Govern per a la contenció de la pandèmia en els propers 15 dies, aquests campionats mencionats resten ajornats.
Estarem amatents, passat aquest període d’inactivitat, per a saber si es reprenen i en quin moment ja que depenem de les decisions del Govern i també de la Federació Catalana de Bitlles.


Som conscients i ens sap greu la suspensió, però també que molt més prioritari que organitzar i participar en esdeveniments com els que teníem previst, es la salut de tots els nostres ciutadans i hem de col·laborar per tal que la pandèmia no s’expandeixi.
Esperem que en un futur podrem reprendre les nostres activitats habituals incloses les

esportives, però mentre tant hem de contribuir amb prudència en aquests moments complicats.

 

Participació