Futbol Sala

El Memorial Quim Sala ha celebrat la seva 3a edició

La copa de pretemporada lleidatana, Memorial Quim Sala, arriba a la 3a edició, disputant-se en el Pavelló Municipal de Linyola. El FS Alcoletge, el FS Linyola, el Cervera-Segarra i el Futsal Lleida són els equips campions de les quatre categories participants

per Redacció , 14 d'octubre de 2020 a les 13:23 |

Més que una copa de pretemporada. La delegació de Lleida escalfa motors, cada mes de setembre, amb la que inicialment es coneixia com la Copa Lleida Pretemporada de Futbol Sala. Una competició amb caràcter amistós que té un gran seguiment a la zona.
Des de fa tres temporades, aquest torneig ha adoptat el nom de Memorial Quim Sala en memòria de qui va ser, durant molts anys, directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat de la Lliga Catalana de Futbol Sala a Lleida; el Quim Sala, per la seva implicació amb el futbol sala del territori.


Malgrat la situació sanitària actual, la delegació de Lleida de l’LCFS de l’FCF, juntament amb els clubs lleidatants, han treballat per continuar amb la celebració d’aquesta competició. D’aquesta manera ha estat possible la celebració del III Memorial Quim Sala, que es va iniciar entre el 20 i el 27 de setembre amb els quarts de final, disputant-se les  semifinals entre el 27 de setembre i el 4 d’octubre i, celebrant-se les grans finals el dilluns 12 d’octubre, al Pavelló Municipal de Linyola.

En total 32 equips han disputat aquest III Memorial Quim Sala dividits en 4 categories. A continuació es mostren els resultats de les finals:

CATEGORIA FINAL
Cadet masculí FS ALCOLETGE 2 - 1 CE MARISTES

Juvenil masculí FS ACOLETGE 1 - 4 FS LINYOLA
Sènior femení CERVERA SEGARRA 7 - 3 CE PLA D'URGELL
Sènior masculí FUTSAL LLEIDA 7 - 7 (4 - 2) FS LINYOLA

Les finals en categoria Cadet i Juvenil s’han jugat en dues parts de 25 minuts a temprs corregut, i en categoria Sènior masculina i Sènior femenina, en dues parts de 20 minuts a temps parat.
A la finalització de cada final s’ha fet entrega d’una copa a l’equip campió i subcampió de cada categoria.

Unes finals que han comptat amb públic i amb la presència de diverses autoritats com el representant territorial de l’esport a Lleida, Joan Segura; l'alcalde de l'Ajuntament de Linyola, Àlex Mases; el delegat de l’FCF a Lleida, Josep Maria Espasa; el delegat de l’LCFS a Lleida, Macià Expósito i el regidor d’esports de Lleida, Sergio González.
A més, també hi han estat presents els familiars directes del Quim Sala: la seva dona, Glòria Colillas, i els seus fills, l’Aina i el Roger Sala.

Les tres edicions que suma el Memorial Quim Sala s’han disputat a tres poblacions lleidatanes, fruit de la predisposició per part dels seus Ajuntaments:
EDICIÓ ANY POBLACIÓ
III Memorial Quim Sala 2020 Linyola
II Memorial Quim Sala 2019 Pardinyes
I Memorial Quim Sala 2018 Solsona

 

Participació